top
 
 
 
24 березня відбувся круглий стіл за результатами впровадження системи паліативної допомоги людям, що живуть з ВІЛ
Середа, 24 березня 2010, 14:08

24 березня 2010 року відбувся круглий стіл за результатами проведеного дослідження щодо впровадження системи паліативної допомоги людям, що живуть з ВІЛ в рамках проекту «Підтримка профілактики ВІЛ/СНІДу, лікування та догляду для найвразливіших груп населення України» 2007- 2011 рр. за підтримки Глобального фонду боротьби зі СНІД, туберкульозом та малярією. В роботі круглого столу взяв участь Голова Синодального відділу УПЦ Місія “Церква та медицина” протоієрей Геннадій Батенко.

До присутніх з вітальним словом звернувся в. о. виконавчого директора ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» В.І. Курпіта, обговорювалася діяльність з розвитку хоспісної допомоги передбачена в рамках проекту 6 раунду за підтримки Глобального фонду боротьби зі СНІД, туберкульозом та малярією, відбулася презентація звіту «Дослідження та рекомендації щодо впровадження системи паліативної допомоги людям, що живуть з ВІЛ» В. Хмарського.

Серед учасників круглого столу за результатами дослідження щодо впровадження системи паліативної допомоги людям, що живуть з ВІЛ, були присутні: Директор Інституту паліативної та хоспісної медицини МОЗ України, завідувач кафедри паліативної та хоспісної медицини НМАПО імені П.Л.Шупика Губський Юрій Іванович, Доцент кафедри паліативної та хоспісної медицини НМАПО імені ПЛ.Шупика

, завідувач відділом Інституту паліативної та хоспісної медицини МОЗ України, директор Тренінгового центру Асоціації паліативної допомоги Царенко Анатолій Володимирович, Директор Територіального центру соціального обслуговування одиноких малозабезпечених пенсіонерів та інвалідів Печерського району м. Києва Некрутова Валентина Дмитрівна та інші.