top
 
 
 
До дня пам’яті святителя Миколая, Мірлікійського Чудотворця, відбулася вітальна акція для хворих діток
Вівторок, 21 грудня 2021, 11:13

2021 12 19 svt Nikolaa osn

За благословенням Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженного Митрополита Київського і всія України Онуфрія, під керівництвом Митрополита Філарета Львівского і Галицького, голови Синодального відділу з питань охорони здоров'я та пастирської опіки медичних закладів, а також за підтримкою охоронної компанії "СТЕЛС-1" під кервництвом генерального директора Павліва В'ячеслава Миколайовича, представники дитячого православного центру, створеного для тяжко хворих та невиліковно хворих дітей під керівництвом прот. Євгенія Мелешкіна, настоятеля храму свв. Косми та Даміана Римських, та організатора інокині Ніки (Закревської) провели вітальну акцію до Дня Святителя Миколая.

Привітали Національну дитячу спеціалізовану лікарню "Охматдит" - 150 діток (вул. Вячеслава Чорновола, 28/1 м. Київ), дитяче онкологічне відділення - 40 діточок (вул.Верховинна,69, м. Київ), дитяче відділення Національного інституту раку - 60 діточок (вул.Ломоносова 33/43, м. Київ), та Паліативний центр Київського міського будинку дитини імені М.М.Городецького - 40 діточок (м.Ворзель, вул. Кленова 35).

Нажаль, в зв'язку з карантинними умовами спілкування з дітками було обмежене, але всі подарунки були передані нашим маленьким друзям.

Щиро дякуємо за активну участь у вітальній акції і організації подарунків:
- Управлінню патрульної поліції в Рівненській області Департаменту  патрульної поліції (м. Рівне вул. С. Бандери, 14а),
- прихожанам Храму Волинських Святих (м. Рівне)
- сестрам Ольгинского монастиря с. Томашівка (створеного за благословенням архієпископа Фастівського Даміана, настоятеля Введенського чоловічого монастиря столиці)
- волонтерській команді та всім небайдужим людям, хто взяв участь в даній акції.

2021 12 19 svt Nikolaa z