top
 
 
 
Митрополита Філарета запрошено до участі у Поважній Раді Відзнаки за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона»
Четвер, 19 листопада 2020, 19:06

2020 11 19 orden Panteleimona19 листопада 2020 р. Голова Поважної Ради Відзнаки за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона» Князевич В. М. засвідчив свою повагу та велику вдячність Митрополиту Львівському Філарету за багаторічну співпрацю, як члена Поважної Ради, за вагому лепту у розвиток та становлення  громадської нагороди Відзнаки за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона», що присуджується найкращим медикам України.

Голова Поважної Ради звернувся до Його Високопреосвященства з пропозицією продовжити  спільну роботу в проєкті та дати згоду стати членом новоствореної Поважної Ради Відзнаки  за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона» та продовжити співпрацю на благо українського народу.

Оголошення конкурсного відбору 2020-2021 рр. на отримання Відзнаки повинно відбутися до 30 листопада 2020 р. і його має оголосити Поважна Рада нового складу згідно з Положенням.