top
 
 
 
Паломницька поїздка онкохворих дітей в старовинний чоловічий монастир Різдва Пресвятої Богородиці під Києвом
Субота, 09 листопада 2019, 20:59

2019 11 09 Onkohvori smЗа благословенням Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнійшого Митрополита Київського и всієї України Онуфрія, під егідою митрополита Філарета Львівського та Галицького голови Синодального відділу з питань охорони здоров’я та пастирської опіки медичних закладів, Дитячим центром для тяжкохворих та невиліковно хворих дітей при Паломницький службі «Святині Православ’я» храму свв. Косми і Даміана Римських під керівництвом протоієрея Євгенія (Мелешкіна) та засновником центру ін. Нікою (Закревська) відбулася паломницька поїздка онкохворих дітей в старовинний чоловічий монастир Різдва Пресвятої Богородиці (Урочище), який знаходиться  поблизу  Києва.

Діти проходять лікування в Київському міському онкологічному центрі, вул. Верховинна 69. Разом з батьками  та рідними, дітки , молитовно вклонилися та попросили духовної підтримки та зцілення на водосвятному молебні перед чудотворним образом Богородиці "Всецариця Пантанаса "!

Також побували на екскурсії в печерах, познайомилися з історією монастиря та виникнення печер,побачили як жили ченці в історичному  минулому та помолилися в печерному храмі преп.Феодосія Печерського!  Вражені красою монастиря , навколишньою природою , сповнені життєвих сил та наснаги  повернулися додому!

Наші паломники висловлюють щиру подяку генеральному директору охоронної компанії СТЕЛС1 Павліву Вячеславу Миколайовичу та його співпрацівникам за надану допомогу у проведенні і підтримці благодійної православної акції.

2019 11 09 Onkohvori f