top
 
 
 
До свята Великодня відбулася вітальна акція для дітей зі столичних лікарень та дитячого Паліативного центру для тяжкохворих дітей
Понеділок, 29 квітня 2019, 11:39

2019 04 28 Podarki detjam smЗ благословення Предстоятеля Української Православної Церкви, Блаженнійшого Митрополита Київського и всієї України Онуфрія, під егідою єпископа Філарета Львівського и Галицького, голови Синодального відділу з питань охорони здоров’я та пастирської опіки медичних закладів Дитячий центр, створений для тяжкохворих та невиліковно хворих дітей при Паломницький службі «Святині Православ’я» храма свв. Косми и Даміана Римських під керівництвом протоієрея Євгенія Мелешкіна відбулася вітальна акція до свята Великодня для дітей зі столичних лікарень та дитячого Паліативного центру для тяжкохворих дітей.

В день Світлого Христового Воскресіння о. Євгеній разом з волонтерами відвідав діток в Київському Інституті Раку, де відбувся молебень на честь свята Великодня, після якого дітки отримали подарунки.

На святковому Світлому тижні навідали дитячу Туберкульозну лікарню в Пущі-Водиці. В храмі при лікарні відбулася Божественна літургія, отець Євгеній причастив діток Святих Дарів, після чого дітки отримали подарунки.

В цей же день привітали дитяче відділення в Київській міській онкологічній лікарні, де був відслужений святковий молебень.

Прийняли на Світлому тижні  також наші привітання сім’ї в дитячому Паліативному центрі для тяжкохворих дітей. Ми відвідали родини, в яких проживають хворі діти та привітали їх зі Святом Воскресіння Христова.

Щиро вдячні за дуже гарну організацію надзвичайно смачних та гарних пасок, чудової пізнавальної дитячої духовної літератури для діток - наміснику Свято-Успенської Почаївської Лаври митрополиту Володимиру та братії.
Висловлюємо подяку тим,хто допоміг привітати зі святами наших діточок:
Благодійному фонду Архангела Михаїла, його засновнику та директору отцю В’ячеславу Павлів
Рузаєву Аллу Юріївну, керівнику художньої майстерні недільної школи Св.Великомученика і Цілителя Пантелеймона м. Рівне
Генеральному директору та працівникам Православної крамниці «Сінай»
Директору та працівникам компанії «АВА ТЕХ»
Волонтерській організації «Я допомагаю» та волонтерам Поліні Мороз і Копань Дарії, Тимченко Світлані

2019 04 28 Podarki detjam full