top
 
 
 
Протоієрей Євгеній Мелешкін разом з волонтерами привітали дітей зі столичних лікарень та дитячого Паліативного центру зі святом Святого Миколая Чудотворця
Вівторок, 18 грудня 2018, 12:36

2018 12 18 svt NikolaaЗа благословенням Предстоятеля Української Православної Церкви, Блаженнійшого Митрополита Київського и всієї України Онуфрія, під егідою архієпископа Філарета Львівського і Галицького, голови Синодального відділу з питань охорони здоров’я та пастирської опіки медичних закладів Дитячий центр, створений для тяжкохворих та невиліковно хворих дітей при Паломницький службі «Святині Православ’я» храма свв. Косми и Даміана Римських під керівництвом отця Євгенія Мелешкіна привітали дітей зі столичних лікарень та дитячого Паліативного центру для тяжкохворих дітей зі святом Святого Миколая Чудотворця.

18 грудня отець Євгеній разом з волонтерами відвідали дітей в дитячій Туберкульозній лікарні в Пущі-Водиці. В храмі при лікарні відбулася Божественна літургія, о. Євгеній причастив діток Святих Дарів, потім були вручені подарунки.

На саме свято привітали дітей в Київському Інституті Раку, там отець Євгеній відслужив молебень Святому Миколаю и разом с волонтерами роздав подарунки. В цей же день привітали сім’ї з дитячого Паліативного центру для тяжкохворих дітей.

Наступного дня вітання приймали діти в Київському міському клінічному онкологічному центрі. Волонтери навідали діток в палатах и вручили подарунки.

Хочемо побажати всім дітям допомоги Святого Миколая Чудотворця и найшвидшого одужання!

Дякуємо дорослим, завдяки яким ми змогли привітати зі святом діточок: Директору та працівникам компанії «НЕКСІЛ ФОР БУД»; Компанії «АВА ТЕХ», її директору Артему Чугунову» та працівникам; Благодійному фонду Архангела Михаїла, його засновнику та директору отцю В’ячеславу Павлів; Генеральному директору та працівникам Православної крамниці «Сінай»; Волонтерській організації «Я допомагаю»; Тимченко Світлані.

 

 
 
 
 
 

Детальное о бухгалтерский аутсорсинг на нашем сайте