top
 
 
 
«Преподобні отці наші Печерські моліть Бога за нас!»
Вівторок, 05 квітня 2016, 22:23

Паломники, на чолі з протоієреєм Євгенієм Мелешкіним, відвідали на території Лаври Дальні печери, поклонилися святим угодникам Божим. У підземній церкві преп. Феодосія, ігумена Печерського був відслужений молебень за здоров’я і всі присутні змогли доторкнутися до мироточивої глави, попросивши допомоги у боротьбі зі страшною хворобою.

Чудова тепла погода, незвичайний спокій на території святині дали змогу хворим відволіктися від лікарняних буднів, отримати душевну підтримку та надію на зцілення.

Всі бажаючі надати посильну фінансову допомогу Центру, можуть звертатися до протоієрея Євгенія Мільошкіна, керівника Дитячого центру, створеного для тяжкохворих та невиліковно хворих  дітей при Паломницькій  службі "Святині Православ’я"  храма свв. Косми і Даміана Римських,  (050) 595-52-66, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду (карта Приватбанк для перерахувань № 4 149 4377 3448 6317), або до черниці Ніки (097-397-39-65, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду ).

Прес-центр Дитячого паломницького центру