top
 
 
 
За допомогою до преподобних Печерських приїхали пацієнти Інституту раку
П'ятниця, 11 березня 2016, 15:35

2016 03 11 poezdka v Lavru smЗ благословення Предстоятеля Української Православної Церкви, Блаженнійшого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, під керівництвом єпископа Філарета Львівського та Галицького, голови Синодального відділу з питань охорони здоров'я та пастирської опіки медичних закладів, у п’ятницю, 11 березня відбулася поїздка дорослих та маленьких пацієнтів Інституту раку до Києво-Печерської Лаври.

Група паломників на чолі з протоієреєм Євгенієм Мелешкіним, керівником
Дитячого центру, створеного для тяжкохворих та невиліковно хворих  дітей при Паломницькій  службі "Святині Православ’я"  храма свв. Косми і Даміана Римських змогла поклонитися святим угодникам у Дальніх печерах. У підземній церкві преп. Феодосія, ігумена Печерського був відслужений молебень за здоров’я. Спеціально для хворих винесли одну з мироточивих глав і всі змогли доторкнутися та попросити допомоги у боротьбі з хворобою. Після молебна усіх присутніх помазали святим єлеєм.

Просимо молитов за хворого отрока Іллю http://krab.org.ua/, який з діагнозом анапластична епендимома хробака головного мозку з січня проходить лікування у НІР. Хлопчик вже переніс складну операцію на головному мозку і попереду у нього важке і довготривале лікування.  

Всі бажаючі надати посильну фінансову допомогу Центру, можуть звертатися до протоієрея Євгенія Мільошкіна (050) 595-52-66, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду (карта Приватбанк для перерахувань № 4 149 4377 3448 6317), або до черниці Ніки (097-397-39-65, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду ).

Прес-центр Дитячого паломницького центру

2016 03 11 poezdka v Lavru full